facebook-logo

 

  

 

 T. 93 013 91 01

TRETS D'IDENTITAT

L'escola bressol els Barrufets té com a OBJECTIU que l'infant creixi i aprengui en un entorn acollidor a través del qual les educadores els oferim un espai de joc i unes activitats adequades a les seves necessitats. D'aquesta manera, obtenim un millor desenvolupament integral de l'infant i de la seva autonomia.

Els nens i nenes de l'escola creixen en un ambient harmònic i feliç descobrint i coneixent, juntament amb els seus companys/es i tot l'equip docent de l'escola, el món que els envolta.
    
La LLENGUA vehicular del centre és el català però aquest fet no implica la discriminació d'altres llengües i altres cultures, al contrari, ha de servir per estar oberts i conèixer noves realitats. Cal destacar que al centre treballem  l’ ANGLÈS DIÀRIAMENT a l’aula i a més a més, un cop a la setmana ve una mestra de l’acadèmia Kids&Us per seguir profunditzant aquest aprenentatge.

Creiem que les FAMÍLIES tenen un paper molt important a les vides dels seus fills, i sobretot en aquesta etapa. Per aquest motiu és imprescindible una relació directa i estreta entre l'escola i les famílies, podent d'aquesta manera treballar plegats en l'educació i el desenvolupament dels seus infants.

Els pares, mares, avis... cada dia poden acompanyar els seus fills fins a l'aula i així mantenir un contacte diari amb la mestra. A més a més, els pares, mares, avis, tiets o voluntaris podran venir un cop al mes a explicar un conte, a fer una representació amb titelles, a tocar un instrument o realitzar alguna activitat que pugui ésser interessant i divertida pels infants. A l’escola també li donem molta importància al procés d’ADAPTACIÓ del nen/a al nou entorn escolar; per aquest motiu, els primers dies, es permet que els pares acompanyin al nen/a dins de l’aula i que es quedin amb ell/a una estona perquè aquesta transició sigui més fàcil per ambdós.

  • Metodología
    Metodología

    A l'escola treballem amb una metodologia basada en l'experimentació i manipulació d’elements quotidians  (material reciclat, aliments i altres recursos extrets de la natura), descobrint i gaudint a través dels sentits, per tal d’aconseguir una descoberta més significativa i vivencial; sempre respectant i acompanyant el ritme d'aprenentatge de cada infant.

    A més a més, per fer més intensa aquesta descoberta programem diverses activitats relacionades amb elements relacionats amb el nostre entorn (les estacions de l’any, els colors, contes tradicionals..) i organitzem festes associades a cada època de l’any (Castanyada, Nadal, Fi de curs...), sempre aprofitant el nostre pati de l’escola a l’aire lliure.

    Més